Igra nerava

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 05.01.2012.
09:28
Izvor: Sportske.net

Gluvi telefoni u Partizanu su izgleda posledica želje kluba da sačuva novac koji bi morali da isplate Stanojeviću ukoliko ga otpuste...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Situacija se nije promenila, kako otkriva "Sportski žurnal", trener Partizana je samo promenio kofere i sa kupanja otišao na skijanje.

Rat živaca traje, Stanojević se ne oglašava, u kontaktu je sa Nađom, a iz uprave stižu poruke da je i dalje trener i da ne bi imali ništa protiv da tako ostane.

Ipak, jasno je da posle svega, nema saradnje između dve strane, ovo je samo taktičko pomeranje figura. Ako da otkaz, Stanojević gubi oko 300 000 evra koje bi uprava morala da mu isplati, u slučaju da ga smeni.

On je najavio da će dati ostavku, ali i dalje nije ništa zvanično dostavio klubu.

U Humskoj su mirni, jer paradoksalno, delom zahvaljujući Stanojeviću ne moraju da žure. Deset bodova prednosti su dovoljni, ma ko bude bio trener.

Rasplet se ne nazire, u klubu bi želeli da Stanojević da ostavku i da sačuvaju novac, naravno da bi mladom treneru više odgovarala isplata. Situacija je prilično prozaična, a pozivi da saradnja bude nastavljena su demagogija, jer posle svega rečenog jasno je da povratka nema.

Takođe, Stanojević neće ostaviti na cedilu Mladena Krstajića sa kojim je činio tim.

Vreme odluke se približava...

Ne propustite