Ilić bi da vrati ''milo za drago'' Šamroku...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.06.2012.
22:13
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

U taboru crno-belih danas je jedna od glavnih tema bio sutrašnji žreb kvalifikacija za Ligu šampiona. Generalno, želja je da se izbegnu daleka putovanja, niko ne bi u Kazahstan, a kapiten Saša Ilić ne krije da bi želeo da ponovo odmeri snage sa prošlogodi

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kapiten Partizana Saša Ilić već je sastavio listu ''poželjnih'' i nepoželjnih'' rivala na sutrašnjem žrebu u Nionu, a u prvu grupu, po njegovom mišljenju, svakako spada i irski Šamrok.

''Nadam se da ćemo dobiti neku od ekipa iz Luksemburga, Velsa, ili Irske, a uveren sam da bismo Šamrok ove godine sigurno eliminisali'', poručuje Ilić.

Lista ''nepoželjnih'' je nešto duža...

''Ne bih voleo da nam žreb dodeli Bugare, Izraelce, Kiprane, ali ni naslednike ruske škole - ekipe iz Kazahstana, Jermenije, Azerbejdžana, Gruzije. Osim toga, morali bismo dugo da putujemo, a i klimatski uslovi bi bili otežavajuća okolnost'', izjavio je Ilić.

Trener Vermezović nema posebnih želja, a sudeći po njegovim rečima, crno-beli bi mogli da očekuju - Islanđane.

''Moj kum i saradnik u stručnom štabu Darko Belojević obično pogađa rivale, a ovoga puta je rekao da putujemo na Island. Ja mu verujem...'', ističe Vermezović.

Ne propustite