Ilić: ''Biću spreman za Tromso!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.08.2012.
21:17
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kapiten Partizana vratio se u pun trenažni ritam posle lakše povrede i nada se da će biti u stanju da pomogne svojim saigračima u duelu sa Norvežanima.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle niza loših vesti iz Humske poslednjih dana, konačno i jedna ohrabrujuća pred gostovanje u Norveškoj u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Naime, kapiten Saša Ilić se oporavio od povrede, odradio je već par treninga punim intenzitetom i on sam veruje da će biti spreman za duel protiv Tromsoa.

''Moj odlazak sa ekipom u Tromso više nije pod znakom pitanja i ukoliko ne bude nekih komplikacija, nadam se da ću biti spreman da nastupim'', poručio je Ilić.

Kapiten Partizana je upoznat sa kvalitetima i načinom igre narednog rivala, pa iako respektuje norveškog predstavnika, optimista je u pogledu plasmana svog tima u ligu Evrope.

''Tromso je ekipa koja stalno traži duele, jaki su, borbeni do krajnjih granica. Ipak, verujem da ćemo uspeti da uspostavimo pas-igru i da na taj način dođemo do kontrole utakmice. Optimista sam i verujem u dobar rezultat koji bi nam omogućio da u Humskoj otvorimo vrata Lige Evrope'', zaključiio je Partizanov kapiten.

Utakmica Tromso - Partizan igra se u četvrtak od 18 časova i 30 minuta, uz direktan prenos na TV Prva.






Ne propustite