Ilić: "Isključenje rešilo meč u Pazaru"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.08.2012.
11:36
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Trener Radničkog iz Niša Aleksandar Ilić sumirao je utiske nakon poraza svog tima u Novom Pazaru i istakao da je crveni karton Ranđelovića bio presudan da njegov tim izgubi susret prvog kola JSL.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Povratnik u elitno fudbalsko društvo doživeo je ubedljiv poraz na startu šampionata u Novom Pazaru.

Iako se nije očekivalo da Radnički iz Niša od prvog kola bude ubojit, trener Aleksandar Ilić nije zadovoljan pristupom koji su njegovi izabranici pokazali na meču sa Novim Pazarom.

"Ne mogu da budem zadovoljan igrom, ali poradićemo na tome. Bitno je da se novi igrači što pre priključe i da ne dozvolimo da nam se ponavljaju greške" rekao je Ilić.

Poraz od Novog Pazara se možda ne bi dogodio, ili ne bi bio tako ubedljiv, da Radnički već u 11. minutu meča nije ostao sa desetoricom igrača na terenu što je apostrofirao i Aleksandar Ilić.

"U prvih 10 minuta protivnik je bio agresivniji, pa smo mi polako počeli bolje da se organizujemo. Ali, sve je poremetilo isključenje Ranđelovića čime je protivnik dobio brojčanu prednost" konstatovao je trener Radničkog iz Niša.

Od novih igrača pravo da igraju u sledećem kolu dobili su Milan Pavličić i Branislav Vukomanović, dok još nisu stigli papiri za Milana Jovanovića i Miloša Živkovića.

Naredni meč Radnički iz Niša igra u Kuli gde će biti gost ekipe Hajduka.

Ne propustite