Ilić: ''Konačno sledi ono za šta smo se borili''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 13.09.2012.
21:15
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle prvenstvene pauze, tokom koje je šampion Srbije popio i jednu ''gorku pililu'' u Šapcu, crno-beli od ovog vikenda ulaze u naporan takmičarski ritam. Ipak, kapiten Saša Ilić ne želi da traži bilo kakve alibije unapred, već naglašava da se njegov tim

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana dobro su opomenuti na gostovanju srpskoligašu Mačvi u Šapcu, a Saša Ilić priznaje da mu je veoma žao zbog velikog broja navijača crno-belih koji su sa stadiona otišli razočarani partijom svojih ljubimaca.

''Tačno je da smo tokom pauze imali svakodnevno po dva naporna treninga, da smo bili bez velikog broja reprezentativaca, ali to nije nikakvo opravdanje. Kao kapitenu Partizana žao mi je što smo razočarali naše navijače i izgubili od ekipe koja je dva ranga niže od nas. To dovoljno govori o svemu'', izjavio je Ilić.

Ipak, vrlo brzo će crno-beli imati priliku za iskupljenje, kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni, u Ligi Evrope. Najpre u subotu ih očekuje prvenstveni meč sa Hajdukom u Humskoj, pa sa Nefčijem u Ligi Evrope, zatim narednog vikenda rival će im biti užička Sloboda, pa start u Kupu protiv Proletera.

''Naporan ritam, svakako, ali za to smo se borili, zar ne? Za nas više nema lakih utakmica i mi nismo u situaciji da bilo kome pretimo. Ni na domaćoj, a pogotovo na evropskoj sceni. Igraćemo i Ligu Evrope i red je da konačno i u njoj pokažemo da možemo više nego proteklih godina'', poručio je Ilić.


Ne propustite