Ilić ne da titulu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.05.2013.
17:09
Izvor: Sportske.net

Partizan je na izuzetno teškom gostovanju u Kragujevcu uspeo da pobedi Radnički, a pobedonosni gol je postigao Saša Ilić.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Već na samom startu prvog poluvremena u Kragujevcu videlo se da crno-beli neće imati lak posao protiv "davljenika".

Većio deo prvog poluvremena protekao je u bezidejnoj igri gostiju a najbolju priliku stvorila je domaća ekipa nakon 14. minuta igre.

Nakon jednog od nekoliko vezanih prodora koje je Radnički napravio po levoj strani, usledio je centaršut koji je Stojković kratko odbio na penal a Beljić je propustio priliku da dovede svoj tim u vođstvo.


On je sa desetak metara prebacio prazan gol i to je ujedno bila najbolja prilika za domaćina u prvih 45 minuta.

U igri Partizana primetno je bilo odsustvo ideje u igri koja je trebalo da dođe iz veznog reda. Malobrojne šanse propustili su Mitrović, Šćepović i Marković a udarci potonje dvojice došli su sa distance pa nisu ugrozili Čančarevića.

U drugom poluvremenu Radnički je  krenuo dosta ofanzivno, ali je i Partizan pretio iz kontranapada.

Ipak Partizan dolazi do prednosti pogotkom Saše Ilića u 68. minutu meča. Posle prodora Predraga Luke, Ilić je sa nekih pet metara uspeo da savlada golmana Čančarevića.

Pred sam kraj utakmice došlo je do međusobnog koškanja Tintora i Stankovića. Oba igrača su dobila žute kartone, a Stankoviću je to bio drugi žuti karton na meču, pa će on propustiti narednu utakmicu sa Crvenom Zvezdom.

Partizan je stekao prednost nad crvenom Zvezdom od 5 bodova,  a ona ima priliku da vrati razliku na dva boda u večerašnjem meču protiv OFK Beograda.

Ne propustite