Ilić posvetio pobedu pokojnom ocu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 08.04.2012.
20:16
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Rezervno rešenje Avrama Granta među stativama Radiša Ilić čuvao je gol kluba iz Humske na meču sa Spartakom. 7. april za njega ima posebno značenje jer je na taj dan rođen njegov nedavno preminuli otac kome je posvetio ovu pobedu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nakon duže vremena ukazala se prilika da i Radiša Ilić stane među stative i brani gol Partizana na nekom takmičarskom meču. Povišena temperatura koju je imao prvi čuvar mreže Vladimir Stojković omogućila je to Iliću.

Kao da je neka viša sila tako htela, Ilić je juče bio na golu, na dan kada bi njegov otac proslavio rođendan. Ipak, Radišin roditelj nije dočekao sedmi april 2012. godine pošto je nedavno preminuo.

Pobeda u Subotici zbog toga nosi posebnu težinu za 34-godišnjeg čuvara mreže pošto je nakon duela sa Spartakom istakao da želi da je posveti svom ocu.

"Pre mesec dana preminuo mi je otac Blagoje, a bio je veliki partizanovac. Baš na dan utakmice u Subotici bio bi mu rođendan i pobedu bih njemu posvetio" istakao je Ilić.

Radiša bi mogao da bude prva opcija i na derbiju koji očekuje Partizan u sredu pošto se zdravstveno stanje Vladimira Stojkovića nije popravilo pa je neizvesno da li će biti spreman za meč sa Zvezdom.

Ne propustite