Ilić: "Radnički napreduje iz dana u dan"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.04.2012.
20:05
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Trener najozbiljnijeg kandidata za ulazak u Superligu nije nezadovoljan činjenicom da su njegovi igrači iz prethodna tri kola osvojili "samo" tri boda. Naprotiv, teška gostovanja su iza ekipe a sutrašnji duel sa Novim Sadom prilika je da se trijumfuje i n

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Nakon tri remija u prethodna tri kola Radnički iz Niša i dalje se nalazi na vodećoj poziciji Prve lige Srbije. Sutra je na programu 26. kolo ovog takmičenja a Nišlije će na "Delijskom visu" dočekati ekipu Novog Sada. Trener Aleksandar Ilić uveren je da neće biti lako da se dođe do čitavog plena protiv nezgodnih "kanarinaca".

"Neće biti lako, imamo ozbiljnog protivnika. Novi Sad dolazi razočaran, vodio je 2:0 protiv Napretka, na kraju je remizirao. Imaju odlične pojedince, kvalitetan špic i iskusni su u ovom rangu. Očekujem dobar i kvalitetan meč" rekao je Ilić.

Ipak, i pored povreda koje su sprečile da Radnički tokom proleća na dva vezana meča nastupi u najboljem sastavu, kormilar Nišlija zadovoljan je igrom svoje ekipe i uveren da tim iz dana u dan igra sve bolje.

"Javljaju se određene promene na bolje, ima poboljšanja u igri. Želimo da to nadogradimo u narednom meču i da dođemo do uspeha" poručio je Ilić.

Na sutrašnjem meču Ilić neće moći da računa na Bojana Đokića, Aleksandra Petrovića, Bratislava Pejčića i Aleksandra Simova koji zbog različitih tipova povreda nisu u mogućnosti da se nađu u sastavu.

Meč 26. kola u kome lider Prve lige Srbije dočekuje ekipu Novog Sada počinje u 16 časova i 30 minuta.

Ne propustite