Ilić: ''Razmišljanje o Zvezdi ne može da donese ništa dobro''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.05.2013.
22:49
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kapiten Partizana Saša Ilić upozorava da crno-beli moraju sada da se koncentrišu isključivo na duel sa kragujevačkim Radničkim i da u taj meč uđu maksimalno motivisani kako bi derbi dočekali sa bodovnom prednošću u odnosu na ''večitog rivala'.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Superligaška sezona u Srbiji ulazi u sam finiš, a neizvesnost oko borbe za titulu i opstanak polako dostiže kulminaciju.

Duel koji može mnogo toga da odluči i na vrhu i na dnu tabele jeste onaj u Kragujevcu, između Radničkog i Partizana u subotu od 15 časova na ''Čika Dači''.

U Humskoj sa maksimalnim oprezom dočekuju gostovanje Radničkom, pa će put Kragujevca krenuti već u petak, kako bi potpuno spremni ušli u meč.

Trener Rašović neće moći da računa na Volkova, Ninkovića i Ostojića, a opasnost od parnih kartona uoči derbija sa Crvenom zvezdom preti i Mitroviću, Lazaru Markoviću i Lazevskom.

Dan uoči polaska u Kragujevac, kapiten Partizana Saša Ilić je upozorio  na važnost ovog meča, a da se o Zvezdi može razmišljati tek po obavljenom poslu na ''Čika Dači''.

''Razmišljanje o Zvezdi u ovom trenutku sigurno ne može da nam donese ništa dobro. Jasno je da svi sa nestrpljenjem očekuju tu utakmicu, ali nas sada očekuje Kragujevac, o Zvezdi možemo da pričamo tek od nedelje. Moramo da razmišljamo samo o Kragujevčanima i načinu kako da stignemo do tri boda'',
poručio je ilić, a prenose ''Novosti''.







Ne propustite