Ilić: "U mislima samo sedma u nizu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.12.2013.
19:18
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić objasnio je da ga priče oko preuzimanja neke od funkcija u klubu iz Humske trenutno ne interesuju i da mu je trenutno u planu samo borba za sedmu uzastopnu titulu sa crno-belima.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Najiskusniji pojedinac u redovima Partizana prethodnih dana doveden je u vezu sa preuzimanjem funkcije sportskog direktora kluba nakon završetka igračke karijere.

Iako su pojedinci već izneli plan kako bi "ustoličenje" Saše Ilića trebalo da funkcioniše čini se da istima nedostaje "amin" Saleta kapitena.

"Igrač sam Partizana i sve o čemu u ovom trenutku razmišljam je sedma uzastopna titula. Idem korak po korak, vidim samo blisku budućnost pred sobom, a ona je u ovom trenutku vezana samo za teren. Sve druge priče nemaju veze sa mnom direktno" rekao je za "Novosti" Saša Ilić.

Konkretno, Stojićeva priča o tome kako bi mogao da dođe u Partizan da "utaba" put Saši Iliću i uvede ga u posao sportskog direktora ali Sale ističe da ne želi da daje bilo kakve komentare na tu temu dok se u junu ne overi sedma uzastopna titula.

"Toliko dugo sam u klubu da vrlo dobro znam da su igračka karijera i funkcija dve potpuno različite stvari. Ne bih komentarisao to što je Stojić rekao ili bilo koje najave vezane za neku od funkcija u Partizanu. Igrač sam i samo na taj način trenutno razmišljam. Da vidimo šta i koliko možemo da popravimo, da izgledamo bolje na terenu kako bi se u junu radovali novoj šampionskoj tituli" jasan je Ilić.

Kapitenu Partizana ugovor sa crno-belima ističe u junu a ukoliko mu se planovi poklope sa interesom kluba planira da i u novoj sezoni klub iz Humske predvodi na terenu a ne iz fotelje.

"Fudbal je nešto što najviše volim uz porodicu i trudim se da mu budem maksimalno posvećen. Srećom povrede me zaobilaze i u ovim godinama, pa ukoliko ostane tako mogao bih da nastavim i posle juna. Naravno u slučaju da se poklope interes Partizana sa mojim planovima" poručuje Saša Ilić.

Ostaje naravno da se vidi da li ovakve tvrdnje Saše Ilića menjaju nešto u planovima čelnika kluba koji su očito naumili da do kraja nedelje promoviću tandem Stojić - Nikolić.

Ne propustite