Ilićev deja-vu na Tari

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.06.2012.
15:58
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija Partizana nalazi se na Tari gde se sprovode bazične pripreme pred početak nove sezone. Radiša Ilić jedan je od onih koji su imali prilike da se prirpemaju na Tari u ranijim periodima svoje karijere i boravak na ovoj planinskoj lepotici mu veom

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iako se nalazi pred završetkom karijere rezervni golman Partizana radi punom parom sa ostalim prvotimcima na Tari.

Smešteni u hotelu "Omorika" pojedini fudbaleri Partizana evocirali su uspomene iz mlađih dana kada je klub uobičavao pripreme na Tari.

"Sale (Ilić), Zvone (Vukić) i ja samo prošli sve ovo na Tari. Mi znamo kako funkcionišu pripreme ovde, znamo sve staze, teren, ljude... Objašnjavamo mlađima koji lagano ulaze u ritam" počeo je svoje izlaganje za "mondo" Radiša Ilić.

Pored njega, za mesto na golu Partizana konkurišu Vladimir Stojković, Nikola Petrović i Živko Živković. Ilić je priznao da mu konkurencija ne smeta već da je ona pozitivna pošto se u takvim uslovima postižu najbolji rezultati.

"I Pera i Žile su pokazali da su velika perspektiva Partizana. Njih čekamo za budućnost, Stojke je prva opacija. Uveren sam da sva četvorica možemo da odradimo posao na pravi način" zaključio je Ilić.

On je za kraj istakao da će nakon završetka fudbalske karijere ostati u poslu tako što će se posvetiti trenerskom pozivu.

Ne propustite