Iliev: "Čiini mi se da Mutombo može da pomogne Partizanu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.01.2014.
16:39
Izvor: Sportske.net

Belgijanac Andre Mutombo pokušaće da se nametne Marku Nikoliću tokom priprema u Antaliji a čovek koji ga je preporučio crno-belima tvrdi da veruje da bi ofanzivni vezni igrač mogao da pomogne Partizanu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šestostruki uzastopni šampion Srbije nalazi se na pripremama u Antaliji a ekspedicija crno-belih postala je brojnija za jednog igrača već tokom prvog dana rada u Beleku.

Pripremama Partizana priključio se Andre Mutombo, belgijski fudbaler koji je tokom karijere nosio dres Anderlehta, Portsmuta, Serkl Briža, Varegema i Rijeke.

Mutomba je Partizanu preporučio Ivica Iliev koji je tamnoputog vezistu zapazio još za vreme igračkih dana kada nije bio u položaju da daje svoje mišljenje.

"Partizan je moj klub, želim mu sve najbolje. Mutomba sam zapazio pre dve godine, još dok sam bio igrač. I tada sam pomislio da je pravo rešenje za Partizan, ali nisam bio u mogućnosti da predlažem bilo šta. Sada, kada više ne igram, nema prepreke" kazao je Iliev za "Blic".

Radi se o igraču koji je stasavao u generaciji Anderlehta koju je predvodio Romelu Lukaku ali ga potom fudbalski put nije odveo u smeru kom je krenuo i fudbaler Čelsija.

"Učinilo mi se da može da pomogne. Kao i svakom partizanovcu, želja mi je da igramo u Ligi šampiona. Možda sam pogrešio u proceni, na njemu je da dokaže da li je igrač vredan Partizana, ja mislim da jeste" zaključuje Iliev.

Mutombo će već u petak imati šansu da se dokaže Nikoliću u prvom kontrolnom meču koji Partizan igra protiv VAC Volfsberga.

Ne propustite