Ima i jedna dobra vest za Partizan...

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.04.2014.
10:15
Izvor: Sportske.net

Posle remija sa Vojvodinom u Humskoj, kojim su se udaljili od odbrane trofeja i novih kadrovskih problema koje ima trener Marko Nikolić, situacija je ipak nešto bolja od onoga kako je sve izgledalo.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Naime, posle meča sa Vojvodinom, pojavila se informacija da šef struke crno-belih Marko Nikolić neće moći da računa na većinu igrača iz defanzivne linije - Trajkovića, Volkova i Vulićevića.

Razlog su kartoni, koji kod prve dvojice nisu sporni i oni neće moći da igraju u Ivanjici protiv Javora, dok prema poslednjim informacijama, žuti karton koji je Vulićević dobio protiv ''Lala'', njemu nije parni i on će ipak biti na raspolaganju treneru Nikoliću, prenose ''Novosti''.

Ukoliko žele da i dalje sami odlučuju o svojoj sudbini kad je borba za titulu u pitanju, crno-beli više nemaju prava na kiks (osim ukoliko i Zvezda negde zastane), pa im je pobeda u Ivanjici protiv veoma motivisanog domaćina imperativ.

Taj meč će pokazati i da li su crno-beli uspeli da se izbore sa velikom nervozom, koja je bila primetna i tokom meča sa Vojvodinom, a pogotovo posle njega i dosuđenog penala za Novosađana u poslednjem minutu.






Ne propustite