Ima li "Crni" rešenje za "bele noći"?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.08.2012.
15:46
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbaleri Partizana doputovali su u Tromso gde ih sutra očekuje prvi meč plej-ofa kvalifikacija za LE. Nakon poraza od Donjeg Srema u Superligi postavlja se pitanje, može li Partizan da se vrati iz Norveške sa povoljnim rezultatom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ekspedicija fudbalskog kluba Partizan stigla je u norveški grad Tromso koji će sutra biti domaćin crno-belima u prvom meču plej-of runde kvalifikacija za LE.

Atmosfera koja se prethodnih dana stvorila u javnosti, nakon poraza od Donjeg Srema, nimalo ne ide na ruku crno-belima koje je u Norveškoj dočekalo pravo zimsko vreme i temperatura od deset stepeni iznad nule.

Pred jutrošnji polazak na dalek put Vladimir Stojković govorio je o tome da se su Norvežani potcenili Partizan i da će se igrači potruditi da im stave do znanja da su prerano "poleteli".

"Tromso ima pravo da razmišlja na način koji to sada čini ali ćemo mi dati sve od sebe da ih demantujemo. Sigurno je da svi želimo da se vratimo u pobednički ritam a atmosfera se iz dana u dan popravlja. Na nama je da sutra odigramo najbolje što možemo i onda poraz neće doći u obzir" rekao je Stojković.

Sa njim se složio i desni bek Aksentijević koji je uveren da poraz od Donjeg Srema ne sme da utiče na Partizanov cilj da se plasira u grupnu fazu LE.

Put Norveške nije krenuo Mohamed Zabija a na spisku putnika našao se Milan Smiljanić. Teren na kome će se igrati utakmica prekriven je veštačkom travom pa će uslovi za igru biti znatno drugačiji od onih na koje je Partizan navikao.

Bilo kako bilo, na šampionu Srbije je da se u najtežem mogućem trenutku izdigne iz težine situacije i pokaže da vredi. Vladimir Vermezović pokušaće da se izbori sa norveškim "belim noćima" a ukoliko se sa severa Evrope ne vrati neporažen sigurno je da mu predstoji nedelju dana "insomnije".

Ne propustite