Imperatori jači za trojicu Amerikanaca

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.04.2012.
23:13
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Niški prvoligaš koji će ove sezone pokušati da se domogne Superlige američkog fudbala biće jači za četvoricu novih igrača. Od drugog kola SAAF lige za Imperatore će nastupati trojica američkih igrača kao i pojačanje koje je stiglo iz Kragujevca.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

U prvom kolu SAAF lige Imperatori su bili uspešni pošto su na gostujućem terenu savladali Gorštake rezultatom (59:0). Borba za plasman u viši rang nastavlja se ovog vikenda a tim će biti jači za četiri nova imena.

Rendi Fejser, Konor Prajs i Šejn Vong trojica su Amerikanaca koji će pokušati da svojim igrama pomognu Nišlijama da ostvare zacrtane ciljeve, a pored njih ekipu je pojačao i Petar Gojić iz Kragujevca.

"Čast mi je da sam ambasador Amerike za američki fudbal u Srbiji. Ovo je velika prilika i za nas, da popularizujemo sport ovde. Verujem da ćemo se plasirati u viši rang jer sve osim toga je nesupeh" rekao je Šejn prilikom predstavljanja.

Momci koji imaju američke pasoše pored igračke imaće i ulogu pomoćnika na treninzima pa se očekuje da srpski igrači nauče dosta novih stavri od igrača koji dolaze iz zemlje u kojoj se nalazi kolevka ovog sporta.

Ne propustite