Indijan Vels - Noletov 'trening' na 30 stepeni celzijusa!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 14.03.2014.
22:55
Izvor: Sportske.net

Najbolji srpski teniser plasirao se u polufinale Mastersa u Indijan Velsu, pošto je u ranim popodnevnim časovima, po kalifornijskom vremenu, savladao Francuza Žilijena Benetoa u dva seta.

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Nakon dva uzastopna meča koje je dobijao u tri seta, srpski teniser Novak Đoković savladao je Žilijena Benetoa u četvrtfinalu Indijan Velsa rezultatom 2:0 (6:1, 6:3) i tako obezbedio plasman među četiri najbolja na prvom Mastersu sezone.

Baš kao i u duelu sa Kolumbijcem Gonzalesom, Đoković je meč otvorio furiozno i za pola sata, uz dva "brejka", stekao prednost u setovima.

Dugo je Beneto odolevao Đokoviću u drugom setu, uspevši da spasi čak sedam brejk lopti, pre no što mu je Đoković u sedmom gemu oduzeo servis.

Ispostavilo se da je u tom trenutku drugi teniser sveta prelomio meč i rešio ga u svoju korist jer je naredna dva gema sa lakoćom dobio i stavio tačku na duel sa Francuzom.

Novak je današnjim trijumfom nad Benetoom obezbedio svoje četvrto uzastopno polufinale na Mastersu u Indijan Velsu, a borbu za mesto u finalu vodiće protiv boljeg iz duela Džona Iznera i Ernesta Gulbisa.

Ne propustite