Inter kao magnet za "Grobare"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.11.2012.
14:15
Izvor: Sportske.net

Prvi dan prodaje karata za duel Partizana i Intera u LE doneo je gužve na blagajnama u Humskoj. Iz FK Partizan stiže potvrda da uprkos velikom interesovanju navijača karata još uvek ima za sve tribine.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U ponedeljak je na blagajnama Partizanovog stadiona podno južne tribine počela prodaja ulaznica za meč četvrtog kola grupne faze LE koji crno-beli igraju protiv milanskog Intera.

Meč prvog kola, kada je u Humskoj gostovao Nefči nije privukao veliki broj navijača a loše vreme je dodatno uticalo na to da tribine ne budu ispunjene do poslednjeg mesta.

Sve su prilike da ovoga puta neće biti tako jer je potražnja ulaznica već prvog dana bila velika a tokom dana i u sredu prodaja je nastavljena njihova prodaja.

Iz kluba stiže potvrda da karata za sve tribine još uvek ima pa oni koji žele mogu da ih kupe do 18 časova i utorak i sredu dok će blagajne u četvrtak biti otvorene do početka meča.

Cena karata za južnu i severnu tribinu iznosi 800 dinara a interesantno je da je do sada najviše prodato onih karata koje koštaju najviše, za centralne delove istočne i zapadne tribine.

Ne propustite