Ivani stižu čestitke - Dačić, Marić...

Autor: Beta Beta
nedelja 11.08.2013.
20:42
Izvor: Beta

Posle istortijske medalje za srpsku atletiku na Svetskom prvenstvu u Moskvi, Ivani Španović stižu i prve čestitke državnog vrha Srbije.

ass.org.rs
ass.org.rs

Povezane vesti

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić i ministarka sporta i omladine Alisa Marić čestitali su danas Ivani Španović osvajanje bronzane medalje u skoku u dalj na Svetskom prvenstvu u atletici u Moskvi.

"U ime Vlade Srbije i u svoje ime iskreno Vam čestitam osvajanje bronzanog odličja na Svetskom prvenstvu. To je veliki uspeh za srpsku atletiku. želim Vam još mnogo medalja u budućnosti", navodi se u čestitki premijera Dačića.

Alisa Marić istakla je u čestitki da će prva medalja za Srbiju na šampionatima sveta biti upisana zlatnim slovima u istoriju srpske atletike.

"Od srca Vam čestitam na sjajnom rezultatu ostvarenom u finalu kojim ste oborili lični i nacionalni rekord i pokazali da pripadate svetskoj eliti 'kraljice sportova'", navela je ministarka u čestitki.

Reprezentativka Srbije u atletici Ivana Španović osvojila je danas bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Moskvi u disciplini skok u dalj.

Španović je najbolji rezultat u finalu postigla u petoj seriji skočivši šest metara i 82 centimetara, što je ujedno i novi rekord Srbije.

Ne propustite