Ivanov: "Igraćemo plej-of za LŠ!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.07.2013.
19:54
Izvor: Sportske.net

Bugarski internacionalac Ivan Ivanov ubeđen je da dvomeč sa Širakom nije pokazao pravo lice Partizana i da će šampion Srbije zaigrati u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu šampiona.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nakon mučenja sa Širakom u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali i plasmana u dalji tok takmičenja, reprezentativac Bugarske Ivan Ivanov ocenio je da crno-beli nisu pokazali svoje pravo lice u prethodne dve nedelje.

"Ono nije bio pravi Partizan. Fudbal mora da se igra bez straha i sa mnogo više samopouzdanja. Svakodnevno govorim saigračima da se ne plaše" kazao je Ivanov za "Sportski žurnal".

Defanzivcu crno-belih propao je transfer u Bazel, iako evropski mediji danas prenose informaciju da je Dragović spreman da ode u Kijev i tako stvori mesto za Bugarina.

Ipak, Ivanov je usresređen na ono što Partizan očekuje za nedelju dana u njegovoj rodnoj zemlji protiv Ludogoreca.

"Dobra ekipa, sastavljena mahom od stranaca. Ovog leta otišla su im četiri domaća igrača, a došlo isto toliko legionara. U Superkupu me nisu impresionirali, ali su u međuvremenu promenili trenera. Ostajem pri tvrdnji da ćemo stići bar do plej-ofa za Ligu šampiona" jasan je Ivanov.

Bugarin je sinoć bio prinuđen da pokriva rupe u odbrani jer se Ostojić povredio na poluvremenu a Stanković je još jednom pokazao da se ne snalazi u ulozi štopera. Ivanov tvrdi da će sa Milanom Obradovićem biti mnogo lakše jer je dosta iskusniji od dvojice navedenih.

"To je sedmi štoper sa kojim ću da zaigram u poslednje dve godine. Milan je iskusan igrač i siguran sam će biti jedan od najboljih protiv Ludogoreca" jasan je Ivanov.

Partizanov defanzivac potvrdio je za kraj da će u Humskoj ostati do kraja kvalifikacija za LŠ bez obzira da li će uspeti da se u međuvremenu dogovori sa nekim klubom iz inostranstva.

Ne propustite