Ivanov: "Nisam više 'onaj' Ivan"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.07.2013.
16:41
Izvor: Sportske.net

Izgled lica Ivana Ivanova po dolasku u Jermeniju govorio je više od hiljadu reči. Bugarin je tuđom voljom uvršten u tim za duel sa Širakom a odmah po dolasku u Đumri priznao je da više nije "onaj Ivan".

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Defanzivac Partizana Ivan Ivanov otputovao je za Jermeniju na duel drugog kola kvalifikacija za LŠ a pogled mu je na aerodromu lutao u pravcu terminala koji vode na zapad kontinenta.

Razočarani reprezentativac Bugarske nije krio da je želeo u Bazel a kako mu je Partizan upropastio priliku da se preseli na "Sent Jakobs Park" i sam priznaje da više nije "onaj stari".

"Hteo sam da idem. To je nešto što sam rekao ljudima u klubu odmah po završetku prvenstva. Bio sam jasan, konkretan i korektan i rekao da bih u slučaju dobre ponude voleo da nastavim karijeru u inostranstvu. Mislim da sam svojim ponašanjem i igrama za Partizan u poslednje dve godine zaslužio da mi klub izađe u susret" kazao je Ivanov a prenose "Novosti".

Partizan nije želeo da mu izađe u susret zbog činjenice da ne postoji adekvatna zamena za njega a logično pitanje koje se sada postavlja je, da li Ivan Ivanov ima motiva da i dalje pruža maksimum u dresu tima koji ga nije ispoštovao.

"Pričao sam i ranije da mi nije problem da izađem i igram. Ipak, osećam da ovo nije taj Ivan Ivanov, ne mogu da budem raspoložen posle ovakvog epiloga. To je prirodno, nije motivacija problem, ali može da dođe do problema ako ti je glava na drugom mestu. Želeo sam da napredujem i to je nešto što su znali svi u klubu, pa ipak nije bilo razumevanja" iskren je bio štoper Partizana.

Ovakvim izjavama Ivanov je jasno stavio do znanja čelnicima kluba da su propustili priliku da zarade i učine ga srećnim a da su odabrali opciju u kojoj su ostali bez novca ali i štopera koji će glavom biti van onoga što su mu obaveze na terenu.

Hoće li to napraviti problem crno-belima protiv Širaka, videće se već u sredu od 15 časova.

Ne propustite