Ivanov odbio da igra!

Autor: Beta Beta
sreda 17.07.2013.
17:26
Izvor: Beta

Ivan Ivanov se ne oseća spremnim da igra, kaže da je spreman da prihvati kaznu. Da je nastupio u Jermeniji, ne bi mogao za Bazel u kvalifikacijama.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Ivan Ivanov rekao je danas da neće imati nikakav problem ako ga klub kazni jer je izjavio da nije spreman da nastupi protiv Širaka u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

, rekao je Ivanov novinarima u Djurmiju."Danima se osećam loše, ne mogu da spavam i jedem i nisam sposoban da igram. Ukoliko u Partizanu smatraju da treba da me kazne, onda u redu, nemam problem s tim. U Partizanu sam dve godine, ovom klubu sam dao mnogo i mislim da sam zaslužio da ne odigram ovaj meč, jer mi od toga zavisi dalja karijera"

Ivanov je kazao da još nije prodat švajcarskom Bazelu i da ne bi mogao da igra za taj klub u Ligi šampiona da je bio u timu protiv širaka.

"Želim da vidim šta će biti s Bazelom, pa ako ne odem tamo, tu sam na raspolaganju jer imam ugovor još godinu dana. Da sam odigrao danas, za Švajcarce bih mogao da nastupam tek u grupnoj fazi Lige šampiona", naveo je Ivanov.

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor rekao je da će se o kazni za Ivanova odlučivati tek kada se ekipa vrati u Beograd.

"I do mene su došle priče kako je Ivanov prodat, ali to nije istina. Pregovori se vode i videćemo da li će i kada biti završeni i na koji način. Do tada, Ivanov je naš igrač, a ovo što je uradio nije u redu, ali videćemo kakva će biti kazna kad se vratimo u Beograd", rekao je Grubor.

Ne propustite