Ivanov van konkurencije, ostali ispod proseka...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.03.2012.
16:52
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana ostvarili su novu pobedu u Superligi, na neugodnom gostovanju u Kuli, ali ono što smo videli od aktuelnog šampiona, daleko je od onoga što ova ekipa zaista može. To je naš prvi utisak, čekamo i vaše ocene igre crno-belih u današnjem me

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Stojković - izuzev rutinskih intervencija, na današnjem meču nije bio na ozbiljnijim iskušenjima.

Aksentijević 6 - očekivalo se više njegovih prodora po desnoj strani i upotrebljivih centaršuteva. Danas nije bio na prepoznatljivom nivou.

Rnić 6 - samo u prvih petnaestak minuta domaći su nešto ozbiljnije pretili, pa defanzivci crno-belih nisu imali previše problema da osujete sporadične pokušaje domaćih

Ivanov - kako oceniti čoveka koji je prihvatio da odigra današnji meč, iako mu je sinoć umrla majka... Za profesionalizam - čista ''desetka''.

Stanković 5.5 - u odsustvu Lazevskog i Volkova pokrivao levu stranu, ali uglavnom u defanzivi. Malo zapažen.

Kamara 6 - jedan od najpouzdanijih fudbalera Partizana danas nije opravdao taj epitet. Od nekoliko grešaka na sredini terena izdvaja se ona iz 83. minuta, kada je njegova nesmotrenost mogla skupo da košta crno-bele.

Tomić 7 - čovek odluke, postigao oba gola, imao još par pokušaja, uglavnom iz prekida, ali smo i njega gledali u mnogo boljim izdanjima.

Smiljanić 6.5 - svoj posao je solidno obavio, uglavnom u defanzivi. Na drugoj strani nije bio pretnja po gol Kuljana.

Babović  6.5 - kapiten Partizana u današnjem meču začetnik je akcije iz koje je dosuđen penal za Partizan. Bio je jedan od zapaženijih, ali daleko od toga da nas je impresionirao.

L.Marković  5.5 - Deo zasluga za penal možemo da pripišemo i njemu, jer je propustio loptu do Eduarda, posle asistencije Babovića, ali u ostatku meča uglavnom neprimetan. Doduše, nije ni imao upotrebljivih lopti, ali se ni kod njega nije videla prevelika želja da popravi utisak.

Eduardo 6 - iznudio i jedanaesterac i isključenje u istom trenutku, neko bi rekao - od njega dosta, ali nismo videli saradnju sa Markovićem u napadu koju je Brazilac imao, na primer, protiv Jagodine sa Laminom Dijarom.

Trener Grant nije žurio sa izmenama, sve tri je izvršio tek u poslednjih 10-15 minuta.

Pored Saše Markovića i Dijare koji su dobili priliku u finišu, izdvojio se onaj koji je ušao najkasnije - Zvonimir Vukić. Tek što je zamenio Eduarda, odlično je asistirao Tomiću za drugi gol, pa se svakako može reći da je u većem delu meča mnogo nedostajao Partizanu. 

Ne propustite