Ivanov već zadužio dres Bazela!

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.08.2013.
23:26
Izvor: Sportske.net

Za razliku od prethodnog pokušaja, posle prvog meča Širaka i Partizana, kada nije postigao dogovor sa švajcarskim Bazelom, sada već bivši štoper crno-belih ovog puta uspešno obavio posao i od naredne sezone braniće boje švajcarskog kluba.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Dan posle eliminacije od Ludogoreca, Partizan je ostao bez dosadašnjeg stuba odbrane, bugarskog internacionalca Ivana Ivanova.

Kako je tokom dana i najavio sportski direktor Albert Nađ, Ivanov je dobio dozvolu da otputuje u Švajcarsku na završne pregovore sa Bazelom i bilo je jasno da će ovog puta transfer biti realizovan.

Nađ nije želeo da otkriva detalje transfera, karakterišući ih kao ''poslovnu tajnu'', ali u svakom slučaju,  Ivanov je već pozirao sa Bazelovom ''trinaesticom'' u rukama, što je definitivna potvrda da Bugarin karijeru nastavlja u Švajcarskoj, na čemu je, uostalom, i insistirao prethodnih meseci.

Sada ostaje pitanje ko će preuzeti ulogu Ivanova u Partizanu, a kako sada stoje stvari, najbliži tome je novajlija Milan Obradović, koji je pokazao da se odlično snalazi i kao štoper, ali i pored desne aut linije.

Ne propustite