Iz Čačka upozorenja i poziv na fer navijanje

Autor: Darko Mitrović
petak 27.04.2012.
16:19
Izvor: Sportske.net, boracfk.com

Uoči prvenstvene utakmice između Borca i Partizana u nedelju u Čačku, danas je u prostorijama Borca održan sastanak u vezi sa organizacijom meča, kome su prisustvovali i organi bezbednosti. Upućen apel navijačima da sportski navijaju, ali i upozorenje da

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

U prostorijama čačanskog superligaša danas je održan sastanak povodom organizacije utakmice 27.kola Superlige između domaćeg Borca i Partizana.

Sastanku su prisustvovali specijalni komesar za bezbednost FSS, predstavnici Žandarmerije, policije, agencije za obezbeđenje MP, kao i članovi Borca koji su nadležni za organizaciju ovog meča visokog rizika.

Navijači se podsećaju da je kapacitet stadiona smanjen, pa će za navijače Partizana biti otvorena južna tribina, a zapadna za domaće.

Takođe, deo zapadne tribine prema gradskoj plaži će biti posebno ograđen od strane obezbeđenja za navijačku grupu ''Zabranjeni'', koji će i ulaziti na taj deo sa prostora gradske plaže, a deo istočne tribine rezervisan je za organizovane navijače Borca.

Apeluje se na navijače da na vreme dođu na stadion kako bi se izbegle gužve na ulazima, a kapije će biti otvorene od 13:30h.

Cena ulaznice za utakmicu između Borca i Partizana je 500 dinara, a prodaja počinje na stadionu kraj Morave u nedelju od 10 časova.

Upućen je i apel navijačima oba kluba da ''fer i korektnim navijanjem daju doprinos da predstojeća utakmica bude istinski fudbalski doživljaj'', a iz Tužilaštva upozoravaju da će se ''u nedelju striktno sprovoditi Zakon o sprečavanju nasilja na sportskim terenima''.


Ne propustite