Iz inata do pozitivnog rezultata...

Autor: Beta Beta
petak 30.03.2012.
14:43
Izvor: Sportske.net, fcrad.co.rs

Upravo se tako u fudbalskom klubu Rad spremaju za duel protiv Partizana, nezadovoljni pričama da Građevinari treba da čine nekakve usluge i igraju za drugoga.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Trener Rada Marko Nikolić rekao je danas pred meč protiv Partizana u 21. kolu Super lige da mu smeta što se priča da njegovi fudbaleri trebaju da "otkinu" bodove crno-belima zbog Crvene zvezde.

"Mojim igračima, saradnicima i meni lično se ne sviđa način na koji e ovih dana spekuliše oko utakmice. Stvara se ambijent kao da Rad treba nekome da čini  usluge i da preduzme nešto kako bi drugi profitirao. Mi isključivo gledamo sebe i želimo da damo pun doprinos isključivo u interesu kluba.", rekao je Nikolić novinarima na Banjici.

Trener "građevinara" je ocenio da njegova ekipa igra isto protiv svakog protivnika.

"Igramo dobro u prolećnom delu prvenstva, zabeležili smo tri pobede i dva remija, uz samo jedan primljeni gol. Mi igramo isto protiv svakoga, i protiv Partizana i protiv Zvezde punom snagom", rekao je Nikolić.

Defanzivac Rada Nikola Raspopović rekao je da on i njegovi saigrači neće odustajati od svoje igre.

"Ovakve utakmice su veliki motiv, pogotovo za mlade igrače. Rad neće odustajati od svoje igre bez obzira što je Partizan favorit. Očekujem interesantan meč jer oba tima igraju ofanzivno", kazao je Raspopović.

Utakmica na stadionu Obilića na Vračaru počinje sutra u 16.00 iz Rada poručuju da je zeleni tepih isti bez obzira na teren i da će jedina stvar koja će nedostajati biti podrška vernih navijača.

Ne propustite