Iz Pazara uzvraćaju: ''Gađali nas kamenicama''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.04.2014.
13:19
Izvor: Sportske.net, rtvnp.rs

Novi Pazar se nalazi pred oštrom kaznom zbog divljanja njihovih navijača u Kruševcu, ali posle utakmice iz njihovog kluba stižu i neke informacije ''iz drugog ugla''.

rtvnp.rs
rtvnp.rs

Povezane vesti

Naime, u sinoćnjoj izjavi za RTV Novi Pazar, pomoćni trener Pazaraca Izet Ljajić izjavio je da su sa zapadne tribine stadiona u Kruševcu u više navrata tokom utakmice protiv Napretka stručni štab i kluba Novog Pazara ''gađani kamenicama''.

''Kulminacija je usledila kada nisam mogao više da to istrpim pa sam rekao jednom od redara da budu podjednako oštri i prema našim i njihovim navijačima. Na opšte iznenađenje, on je stao u zaštitu pristalica Napretka rekavši mi da nas ne kamenuju i vređaju svi sa zapadne tribine, već samo pojedinac. Ostao sam zgrožen njegovom reakcijom i ovo svakako ne priliči renomeu kluba kao što je Napredak'', objašnjava Ljajić.

U svemu tome, on ipak ističe ponašanje trenera Napretka Nenada Lalatovića.

''Njemu svaka čast! Stao je jedini u našu zaštitu, što nije bio slučaj sa ostalim članovima stručnog štaba Napretka. Pokazao se Lalatović i kao veliki sportsmen i čovek'', zaključio je Ljajić.


Ne propustite