Izbori u Zvezdi - Dan D(rugi)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.12.2012.
13:06
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Izbori za predsednika Fudbalskog kluba Crvena zvezda nastavljeni su danas u prostorijama medija centra "Marakane" a svoj glas Draganu Džajiću danas su dali potpredsednik Radne grupe i trener seniorskog tima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Drugi i poslednji dan izbora za predsednika Fudbalskog kluba Crvena zvezda održava se uveliko u medija centru našeg najvećeg stadiona a glasanje za sada protiče bez ikakvih problema.

Jedini kandidat je Dragan Džajić i očekuje se da večeras posle 20 časova legenda Crvene zvezde zvanično povrati predsedničku fotelju.

Danas su na glasanje izašli potpredsednik Radne grupe Aleksandar Antić i njegov imenjak, trener Crvene zvezde, Aleksandar Janković.

"Ovi izbori su izuzetno važni za budućnost Crvene zvezde i doživljavam ih kao jedno veliko okupljanje zvezdaša. Ljudi koji će ubuduće voditi klub, moraće da ulože mnogo energije, rada i truda kako bi Zvezda ponovo bila ono što treba da bude, i ja sam veliki optimista" kazao je Aleksandar Antić.

Podršku Draganu Džajiću i svoj glas pružio je i Aleksandar Janković koji će nakon novogodišnjih i Božićnih praznika povesti prvotimce na zimske pripreme.

"Jučerašnji i današnji dan su definitivno veoma bitni za Crvenu zvezdu. Smatram da je ovo jedan novi početak i drago mi je što sam deo svega toga. Verujem da će nakon formiranja novog rukovodstva klub ići u pravcu napretka i jačanja" istakao je trener crveno-belih.

Biračko mesto u medija centru "Marakane" biće otvoreno do 20 časova do kada će moći da se glasa i elektronskim putem nakon čega će glasanje biti zaključeno i proglašen pobednik izbora za predsednika kluba.

Ne propustite