''Izlet'' do kuće, pa u Sloveniju...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.06.2012.
23:48
Izvor: Sportske.net, partizan.rs, zurnal.rs

Fudbaleri Partizana polako privode kraju naporne bazične pripreme na Tari, a već u utorak u poslepodnevnim satima biće ponovo u Beogradu. Posle dana odmora sledi odlazak na novu destinaciju - slovenačko Pohorje.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalerima Partizana danas je bio pretposlednji dan priprema na Tari. Radilo se uobičajeno - u žestokom ritmu, uz kraći ''intermeco'' tokom žreba parova u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Njegov ishod popravio je raspoloženje crno-belima, a obzirom da se već sutra vraćaju u Beograd, tokom treninga mogla se čuti i pesma pojedinih prvotimaca Partizana, poput Vladimira Volkova. Trener Vermezović je, naravno, imao spremnu opasku, kako na početku priprema njegovi igrači ''nisu mogli ni da govore, a sad još i pevaju...''.

Za utorak je planiran još jedan trening na Tari, posle čega sledi pakovanje kofera i - pravac Beograd.

Sreda će za fudbalere Partizana biti slobodan dan, a već u četvrtak pre podne imaće trening u Beogradu, posle čega će na put u Pohorje, na sledeću fazu priprema.

Boravak u Sloveniji planiran je sve do 11. jula, a u tom periodu crno-beli će odigrati i bar šest kontrolnih mečeva na kojima će ''brusiti'' formu za iskušenja u pohodu na Ligu šampiona...




Ne propustite