Iznenađenje sačekalo Zvezdine fudbalere posle treninga!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.05.2014.
21:40
Izvor: Sportske.net

Poslednji trening koji su fudbaleri Crvene zvezde odradili pred duel sa Radom završen je iznenađenjem koje je izabranicima Slaviše Stojanovića priredila grupa od oko 300 navijača.

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde navikli su svoje ljubimce na bezrezervnu podršku a tekuća sezona posebno je važna za crveno-belu porodicu koja titulu čeka već šest sezona.

U takvoj situaciji, a posle poraza Crvene zvezde na "večitom" derbiju, navijači su rešili da pokažu igračima da ostaju uz njih u odlučujućim susretima.

Zvezda u subotu dočekuje Rad na "Marakani" a kako je poslednji trening pred utakmicu bio zatvoren za javnost, "Delije" su odlučile da iznenade igrače.

Grupa od oko 300 navijača sačekala je fudbalere posle treninga i pesmom pružila podršku ekipi.

Izabranici Slaviše Stojanovića prepoznali su ovaj vid podrške i u pozitivnom maniru uzvratili su pozdravima za navijače.

"Šta reći na ovo, nemam reči na ovo. Vidi, naježio sam se (pokazuje ruku). Znam koliko titula znači navijačima, znači svima, ali zbog njih i ovakvih stvari ćemo u naredna četiri kola dati sve od sebe" rekao je Boban Bajković.

Ovo nije prvi put da "Delije" dolaze na treninge uoči važnih utakmica a ostaje da se vidi da li će današnje okupljanje na "Marakani" dati dodatni vetar u leđa crveno-belima u duelu sa Radom.

Utakmica 27. kola JSL između Crvene zvezde i Rada igra se u subotu sa početkom od 19 časova i 30 minuta.

Evo kako su "Delije" bodrile fudbalere pre dve godine uoči duela sa Vojvodinom.

Ne propustite