Izrael nadigrao desetkovane "Orliće"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.05.2014.
23:44
Izvor: Sportske.net

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije doživela je u petak poraz u prijateljskom meču sa selekcijom Izraela u meču koji je bio zatvoren za javnost.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Uvođenje vanrednog stanja u Srbiji zbog poplava koje su pogodile veći deo zemlje dovele su do toga da planirane prijateljske utakmice mladih reprezentacija Srbije i Izraela, odnosno Srbije i Austrije ne budu odigrane pred navijačima.

Prvi od dva navedena susreta igran je večeras u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi a izabranici Radovana Ćurčića pretrpeli su poraz rezultatom 2:3 (0:2).

Selektor mlade fudbalske reprezentacije nije mogao da računa na veći broj standardnih igrača koji su ostali u klubovima koje za vikend očekuju takmičarske utakmice u JSL, a ima i onih koji su prekomandovani u prvi tim.

Reprezentacija Izraela nadigrala je večeras "Orliće" i do 89. minuta imala prednost od 0:3 a onda su Uroš Đurđević, sa penala, i Deni Pavlović u sudijskoj nadoknadi ublažili poraz domaće selekcije.

SRBIJA:
Perić, Pantić, V. Kovačević (od 55' Planić), Rundić (od 55' Pavlović), Petrović, A. Kovačević, Mijailović (od 63' Dimitrov), Đurđević, Radoja, Kostić, Stoiljković (od 65' Pešić)

IZRAEL:
Barak, Talb (od 68' Dia), Eliezer (od 56' Azam), Edvard, Vahaba, Gizačo, Mizrači (od 56' Kohen), Reišert (od 75' Azili), Saief (od 68' Čališer), Roi (od 68' Lotem), Šahar (od 56' Šoval)

Ne propustite