Jagodina dobila dva miliona evra od Zvezde?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.08.2013.
18:19
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Jagodina prodao je dvojicu igrača vicešampionu Srbije a finansijski detalji transfera nisu obelodanjeni. Ipak, ranije tvrdnje predsednika FK Jagodina glasile su da će igrači tog kluba u redove "večitih" samo za sume veće od milion evra.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Ako je predsednik Fudbalskog kluba Jagodina Goran Milanović ostao dosledan onome što je medijima izjavljivao početkom juna, osvajač nacionalnog Kupa Srbije biće bogatiji za dva ili više miliona evra od prodaje Predraga Rajkovića i Gorana Gogića Crvenoj zvezdi.

Sinoć je na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda potvrđeno da će pomenuta dvojica početkom predstojeće nedelje biti predstavljeni na "Marakani" a raniji stav Gorana Milanovića je bio da klub iz Pomoravlja neće prodavati igrača "večitim rivalima" za sume manje od miliona evra.

"Njihova platežna moć nije na potrebnom nivou. Uostalom, nije nam namera da pojačavamo konkurenciju. Daćemo im igrača, ako mogu da plate milion evra. Za 200.000–300.000 igrači Jagodine nikad više neće odlaziti u Zvezdu ili Partizan" kazao je Milanović početkom juna za "Sportski Žurnal".

Tada je bilo govora o mogućem transferu Mohameda El Monira ali se ispostavilo da je Zvezda dovela golmana Rajkovića i veznjaka Gogića.

Ostaje da se vidi hoće li jedan od dva kluba koji su dogovorili transfere obelodaniti koliko je Zvezda platila za pomenute igrače a sa naše tačke gledišta mali su izgledi da će Jagodina dobiti više od 500.000 ili 600.000 evra za obojicu.

Ne propustite