Jagodina - Dupli uspeh i sezona za pamćenje!

Autor: Miloš Marković
petak 24.05.2013.
13:45
Izvor: Sportske.net

Nedelja donosi završetak sezone koja će u analima fudbalskog kluba Jagodina biti upamćena kao najuspešnija u istoriji.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Gostovanje ekipe Donjeg Srema u poslednjem kolu JSL u nedelju biće prilika da navijači Jagodine još jednom pozdrave svoje ljubimce koji iza sebe imaju sezonu za nezaborav.

Jagodinci žele pobedu kojom će potvrditi odličnu formu u kojoj se nalaze, potvrditi četvrto mesto kao sjajan plasman ekipe koju vodi Simo Krunić.

Obraćajući se na konferenciji za medije, trener Jagodine je čestitao svojim igračima na istorijskom uspehu postignutom u tekućoj sezoni.

„Želeo bih ovom prilikom da čestitam igračima, na po meni dvostrukom uspehu ove sezone. Osvojili smo Kup, plasirali se direktno u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Osvojili smo sigurno to četvrto mesto, tako smo i na jedan i na drugi način se plasirali u kvalifikacije za Ligu Evrope.“

„Ovo je veliki uspeh i bez njih mi to ne bi mogli da uradimo. Imali smo podršku sa svim strana, međutim po meni su uvek najvažniji igrači, i još jednom im čestitam na svemu što su uradili poslednje dve godine.“, rekao je Krunić o svojim fudbalerima koji su ispisali istoriju.

„Ispisali smo istoriju kluba i uradili jednu veliku stvar ove godine.“

„Oni su svi zajedno to postigli, i drago mi je što sam ove dve godine radio sa takvim igračima.“, rekao je on.

Kada je u pitanju naredni, poslednji meč sezone, Krunić očekuje dobar fudbal.

„Mislim da će utakmica protiv Donjeg Srema, ipak biti jedna dobra utakmica, bez obzira što smo mi obezbedili četvrto mesto i Ligu Evrope, a oni opstanak u ligi. Mi normalno imamo obavezu pred svojim navijačima, da i u toj poslednjoj utakmici damo sve od sebe, da pokušamo da ostvarimo povoljan rezultat. Naša publika je uživala u rezultatima i igrama ove godine, zato bih želeo da protiv Donjeg Srema, odigramo jednu utakmicu onako kako mi znamo.“, istakao je.


Ne propustite