Jagodina ne pravi probleme Druloviću

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.07.2013.
21:11
Izvor: Sportske.net

Trener FK Jagodina Mladen Dodić odlučio je da dvojici omladinskih reprezentativaca dozvoli da napuste pripreme i priključe se reprezentaciji koja krajem jula igra na EP u Litvaniji.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine "krckaju" drugi deo priprema za predstojeću sezonu u Bugarskoj, a danas je ekspedicija "ćurana" ostala bez dvojice omladinskih reprezentativaca.

Na spisku selektora Drulovića našla su se imena Predraga Rajkovića i Aleksandra Filipovića pa je Mladen Dodić odlučio da dvojici mladih igrača dozvoli priključivanje nacionalnom timu koji počinje pripreme za EP u Litvaniji.

"Proteklih devet dana zaista smo odlično radili na pripremama. Veoma smo dobro spremni i svi verujemo uspešnu predstojeću sezonu. Što se tiče Evropskog prvenstva grupa nije ni malo naivna, ali očekujemo da se plasiramo u sledeću fazu takmičenja" jednoglasno poručuju omladinski reprezentativci iz redova Jagodine.

Što se tiče ostatka tima, osim manjih povreda Arsenijevića i El Monira sve je u najboljem redu. Njih dvojica će od srede ponovo raditi sa ekipom kao i Duško Dukić koji je kuburio sa jakim stomačnim virusom tokom prethodnih dana.

Jagodinci se iz Bugarske vraćaju 12. jula a prvi meč u novoj sezoni igraju 18. jula protiv Rubina iz Kazanja.

Ne propustite