Jagodina proslavila jubilej

Autor: Beta Beta
ponedeljak 24.12.2012.
13:16
Izvor: Beta

Na svečanosti upriličenoj povodom 50 godina rada Fudbalskog saveza grada Jagodine, plakete su uručene i predsedniku Fš Tomislavu Karadžiću, potpredsedniku Fš i predsedniku Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije, Goranu Milanoviću , dok su zahvalnice uru

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković Palma naglasio je ovom prilikom da se sport u Jagodini finansira iz budžeta, kao i da Jagodina ima više od 6000 registrovanih sportista.

"Izgradili smo 50 terena za male sportove u selu i gradu i stvorili uslove da se mladi ljudi bave sportom i sada imamo superligaše u fudbalu, ženskom rukometu, muškoj i ženskoj košarci, borilačke sportove u najvišem rangu takmičenja" rekao je Marković i posebno naglasio da političari ne smeju da se mešaju u sport.

"Političari ne smeju da se mešaju u sport, posebno ne u onom delu ko i kada bi trebalo da igra. Na nama je da sportu pružimo logistiku i ovo je moja poruka kolegama političarima,mi sportu moramo da obezbedimo novac, i rezultati će doći" rekao je Dragan Marković Palma.

Povodom najave presednika FSS, Tomislava Karadžića, da će regionalni fudbalski savezi u Srbiji u januaru dobiti po 45.000 evra u sportskoj opremi, Marković je rekao da se Jagodina odriče svog dela u korist ostalih gradova Pomoravskog okruga.

Čestitajući jubilej Fudbalskom savezu Jagodine, Tomislav Karadžić je pohvalio rad sportskih radnika u Jagodini, posebno prvog čoveka Skupštine grada, Dragana Markovića Palme.

"Od Jagodine treba uzeti recept kako u teškim vremenima mogu da se urade velike stvari.Izgradnja stadiona u Jagodini, jednog od najlepših objekata kod nas, rezultat je koji samo mogu da postignu hrabri, koji imaju ideje, znanje, volje i ljubavi prema svojoj sredini", rekao je Karadžić i poručio ostalim lokalnim samoupravama da slede primer Jagodine.


Ne propustite