Jagodina se pojačava svojim igračima

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 23.06.2012.
15:11
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

U prostorijama FK Jagodina danas je održana konferencija za medije povodom povratka dvojice igrača koji su prethodnu sezonu proveli na pozajmici a sada se doživljavaju kao konkurenti za mesto u prvom timu.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Četvrtoplasirana ekipa Jelen Superlige juče je saopštila da se u klub vratio Predrag Đorđrević a to je danas učinio i Igor Dimitrijević.

Obojica su prethodnu sezonu proveli na pozajmici i svojim igrama dokazali da zaslužuju šansu u timu koji će se boriti za ulazak u Ligu Evrope.

Igor Dimitrijević izdanak je jagodinske škole fudbala ali je zbog velike konkurencije u napadu, nakon prelska u prvi tim, bio poslat na kaljenje u Lučane pa u Despotovac.

Sada je ponovo deo kluba u kome je učio prve fudbalske korake i zbog toga je posebno srećan.

"Velika mi je čast što sam se vratio u svoj grad i  što igram za Jagodinu. Nastaviću sa dobrim igrama i dokazaću da mogu da igram ovaj rang takmičenja i nadam se da ćemo dobro proći u kvalifikacima za Ligu Evrope i da ćemo doći do faze grupnog takmičenja" rekao je Dimitrijević.

Predrag Đorđević bio je na pozajmici u Sinđeliću i taj period iskoristio da stručnom štabu u Jagodini pokaže da bi mogao da bude od koristi u matičnom klubu.

"Posle godinu dana provedenih u Nišu vratio sam se u Jagodinu, gde sam došao da pokažem svoj kvalitet. Očekujem od trenera da mi ove sezone pruži veću minutažu, iako sam imao nekoliko klubova koji su bili zainteresovani za mene, dogovorio sam se sa predsednikom i sa trenerom da ostanem i budem deo tima koji će igrati Evropu" istakao je Đorđević.

Tako je Jagodina "prelazni rok" započela vraćanjem igrača koji su bili na pozajmicama a koji bi u narednoj sezoni zaista mogli da predstavljaju prava pojačanja za pomoravskog superligaša.

Ne propustite