Jagodina - 'Sistem dva za dva'

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.08.2013.
21:38
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Osvajač nacionalnog Kupa Srbije pojačao je napadačku liniju dovođenjem Aleksandra Pešića i Koste Bajića.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

U smirnaj letnjeg prelaznog roka u Jagodini je postalo jako prometno. Tokom nedelje klub su napustili Predrag Rajković i Goran Gogić ali su u petak ekipu pojačali mladi fudbaleri Aleksandar Pešić i Kosta Bajić.

Aleksandar Pešić već ima internacionalno iskustvo iako ima 21 godinu. Pre Jagodine Pešić je nastupao za Šerif iz Tiraspolja a igra na poziciji napadača.

"Posle dugo godina igranja u inostranstvu u klubu Ofi sa Krita i u moldavskom Šerifu iz Tiraspolja, doneo sam odluku da se vratim u naš fudbal. Počeo sam karijeru u Nišu, da bih veoma brzo prešao u Partizan i igrao za njihove mlađe kategorije.  Posle par dana pregovora doneo sam odluku da potpišem za Jagodinu, jer  sam došao da pokušamo da ostvarimo ciljeve zacrtane za ovu sezonu, a to su plasman od prvog do četvrtog mesta kako bi Jagodina ponovo izborila mesto za igranje u Evropskim takmičenjima" rekao je Pešić na promociji.

Pored Pešića u Jagodinu je stigao i nešto iskusniji Kosta Bajić koji je prethodnih šest meseci branio boje Jedinstva iz Užica.

"Počeo sam karijeru u FK Vojvodina, gde sam prošao sve njihove selekcije. Poslednjih  šest meseci sam proveo u Jedinstvu Putevi iz Užica i igrao Prvu ligu Srbije. Došao sam u Jagodinu i verujem da ćemo ponoviti uspeh iz prošle godine, isto tako se nadam da ćemo izboriti plasman u Evropu kao i prethodne dve sezone" istakao je Bajić.

Ne propustite