Jagodina želi titulu!

Autor: Miloš Marković
petak 07.12.2012.
13:58
Izvor: Sportske.net

Nakon uspešno odrađene kalendarske godine, fudbalski klub Jagodina na budućnost gleda sa velikim optimizmom i najavljuje borbu za titulu.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Jagodina pamtiće godinu na izmaku po uspesima koji su se nizali na terenu ali i van terena.

Kvalifikacije za LE, uspesi na domaćoj sceni, infrastrukturni projekti koji su stadion svrstali u kategoriju onih najkvalitetnijih u Evropi, samo su neki od velikih uspeha koji je FK Jagodina ostvarila u 2012. godini.

Nakon jesenjeg dela prvenstva jagodinski superligaš zauzima treću poziciju na tabeli Jelen Super lige sa 29 osvojenih bodova, dva manje od Crvene zvezde, a osam od Partizana.

U nastavak sezone Jagodinci ulaze sa velikim ambicijama, žele da se afirmišu kao fudbalski gigant i napadnu titulu prvaka Srbije.

„Cilj FK Jagodina je da bude prvak države!“

„Nije nerealno da to bude već ove sezone, ali će se to desiti u narednih par godina. Ono što je sigurno, ako FK Jagodina zadrži ovu logistiku koju ima od grada Jagodine, svaku sledeću sezonu će FK Jagodina od početka biti kandidat za titulu.“

„I to se uklapa u moju tezu o decentralizaciji srpskog fudbala, odnosno da se fudbal ne igra u Srbiji samo zbog „titovih blizanaca“, Zvezde i Partizana. Onog momenta , kada budemo imali adekvatan kvalitet i infrastrukturu južno od Save i Dunava, tada ćemo imati jaču konkurenciju i tada ćemo imati i jaču Zvezdu i jači Partizan i naš fudbal uopšte.“, izjavio je potpresednik Fudbalskog saveza Srbije i predsednik Fudbalskog kluba Jagodina, Goran Milanović gostujući na lokalnoj televiziji.


Ne propustite