Jagodinci bez straha na Slobodu

Autor: Miloš Marković
četvrtak 01.03.2012.
13:59
Izvor: Sportske.net

Svoju prolećnu premijeru fudbaleri Jagodine imaće u Užicu gde će gostovati ekipi Slobode. „Plavi tim“ obećava dobru igru i očekuje pozitivan rezultat.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Utakmicama 16. kola Jelen Super lige, ovog vikenda započinje prolećni deo sezone u srpskom fudbalskom prvenstvu.

Prvoligaš iz Jagodine svoj prolećni debi igra u Užicu gde gostuje uvek neugosnoj ekipi Slobode.

„Svi već znate dobru ekipu Slobode, postoji činjenica da je Slobodu napustilo nekoliko igrača međutim oni su doveli adekvatna pojačanja na ta mesta tako da mi ne razmišljamo o tome da li su oni oslabljeni nekim imenima I igračima koji su igrali u prošlom delu prvenstva .“

„Odlazimo u Užice da odigramo jednu dobru utakmicu sa jednom jakom, dobrom i čvrstom ekipom."

„Poštujemo Slobodu, u pitanju je dobra ekipa, biće to za nas jako teška utakmica međutim mi se nikoga ne bojimo. Mi ćemo otići da igramo kao što smo igrali i do sada sve utakmice, da pokušamo da nametnemo naš način igre i da pokušamo da se vratimo neporaženi iz Užica.“ poručuje šef stručnog štaba Simo Krunić.

Slično razmišlja i Saša Marjanović koji ističe da svi igrači Jagodine jedva čekaju da krene prvenstvo.

„Očekujemo u subotu dobru utakmicu. Ekipu Slobode ne poznajemo dovoljno jer im je otišla nekolicina igrača ali oni znaju svake godine da naprave dobru ekipu da bi bili u vrhu tabele. Nadam se da ćemo mi u subotu pružiti dobru partiju. Poslednja naša provera iz Antalije i generalna proba protiv Kragujevca nam daju određenu dozu samopouzdanja i sigurnosti.“

„Svi jedva čekamo da krene prvenstvo, pružićemo ono što možemo i nadam se da ćemo biti zadovoljni kada se završi ova sezona.“ rekao je Saša Marjanović.


Ne propustite