Jagodinci bi što pre u Evropu, Ivanjičani u ''mirnu luku'' (16:00)

Autor: Darko Mitrović
subota 07.04.2012.
10:58
Izvor: Sportske.net, Sport

Posle dobrih rezultata u prethodnim mečevima, Javor i Jagodina najavljuju lepu predstavu i u današnjem međusobnom duelu u Ivanjici. Jagodinci i dalje gledaju ka Evropi, dok bi domaći eventualnim trijumfom obavili veliki deo posla oko opstanka u eliti.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Fudbaleri Javora danas od 16 časova na svom terenu dočekuju zahuktalu Jagodinu, koja je u prošlom kolu na svom terenu očitala lekciju subotičkom Spartaku.

Ipak, i domaći tim sa dosta optimizma dočekuje današnji duel, zahvaljujući dvema pobedama u prethodnim mečevima.

''Podigli smo samopouzdanje i to nam daje nadu u novi uspeh. Pobeda nad Jagodinom bi nas uvela u 'mirnu luku' kad je u pitanju opstanak. Neće nam biti lako, Jagodina ima kvalitetan sastav, ali verujemo u sebe i nadamo se uspehu'', poručio je trener Ivanjičana Aleksandar Janjić, koji i dalje ne može da računa na Dejana Karana, ali se u tim vraća Luković posle odrađene suspenzije.

Što se tiče Jagodinaca, trener Krunić će danas u odbrambenim redovima ukazati priliku Aleksandru Živanovuiću, umesto standardnog štopera Vukašina Tomića, koji neće biti u sastavu zbog žutih kartona.

Ipak, dobri rezultati i visok plasman na tabeli daju dosta razloga za optimizam uoči današnjeg gostovanja ekipi Javora.

''Javor je izašao iz krize, što potvđuju njihove pobede nad Slobodom i OFK Beogradom. Međutim, i nama je ubedljiv trijumf nad Spartakom dao krila da u istom stilu nastavimo i danas i eventualnom pobedom dođemo na korak od četvrtog mesta koje vodi u Evropu'', poručio je Simo Krunić.




Ne propustite