Jagodinci furiozno u polufinale!

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.12.2013.
17:49
Izvor: Sportske.net

Kako i dolikuje braniocu trofeja u Kupu, fudbaleri Jagodine su bez problema preskočili prepreku u četvrtfinalu i ponovo se plasirali u samu završnicu ovog takmičenja.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Najbolji utisak od svih četvrtfinalista nacionalnog Kupa ostavila je ekipa Jagodine, koja je plasman u polufinale izborila ubedljivom pobedom na svom terenu nad Donjim Sremom, rezultatom 4:1.

Sve je bilo trešeno već posle pola sata igre. Prvo je u 11. minutu Miloš Lepović 'načeo' goste iz Pećinaca, da bi zatim glavnu ulogu preuzeo sve efikasniji Aleksandar Pešić, koji je u narednih dvadesetak minuta izrešetao mrežu Donjeg Srema.

Svoju seriju je započeo već u 13. minutu, kada je duplirao prednost Jagodine, da bi sve dileme otklonio golovima u 31. i 33. minutu za svoj het-trik i nedostižnih 4:0 za Jagodinu.

Naravno, Jagodincima je do kraja ostalo da rutinski privedu posao kraju, a jedino što su gosti uspeli da učine bio je počasni gol u 70. minutu iz jedanaesterca - 4:1.

Podsetimo, pre Jagodine plasman u polufinale izborili su još OFK Beograd, koji je kao gost slavio u Užicu protiv Slobode sa 2:0, i subotički Spartak, koji je na svom terenu istim rezultatom iznenadio ekipu Partizana.

Lista učesnika polufinala biće kompletirana po završetku derbija ove faze takmičenja, između Crvene zvezde i Vojvodine.




Ne propustite