Jagodinci na Banjici traže iskupljenje

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.10.2013.
16:57
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine pokušaće da se na gostovanju Radu iskupe za poraz koji su doživeli u derbi meču devetog kola JSL sa Partizanom, poručio je trener kluba iz grada na Belici.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Osvajača nacionalnog Kupa Srbije u subotu očekuje gostovanje ekipi Rada, u okviru desetog kola Jelen Superlige Srbije.

Trener Jagodine Mladen Dodić ocenio je da njegove izabranike čeka težak posao na Banjici a posebno je apostrofirao povratak u formu mladog napadača "Građevinara" Uroša Đurđevića.

"Posle bolnog poraza protiv Partizana sledi nam teško gostovanje ekipi Rada, teško zato što ekipa Rada na Banjici svih ovih godina pruža odlične partije. Rad je pobedom protiv Javora u prethodnom kolu rezultatom 1:2, i to golovima  Đurđevića koji se vratio u ekipu, pokazao da izlazi iz krize, i zaista se radi o kvalitetnoj ekipi gde se Đurđević izbacio u prvi plan, ali nije samo on taj od koga preti opasnost" rekao je Dodić.

Jagodina je u prethodnom kolu doživela neočekivano težak poraz u derbiju sa Partizanom pa strateg "Ćurana" najavljuje da će se na Banjici tražiti iskupljenje za neugodnih 3:0 sa crno-belima.

"Mi odlazimo sa ciljem da popravimo utisak koji smo ostavili ovde protiv Partizana, da bolji rezultat postignemo i samim tim donesemo bodove koji su nam preko potrebni  zbog samopouzdanja" poručuje trener Jagodine.

Duel na stadionu "Kralj Petar I" igra se u subotu sa početkom od 14 časova i 30 minuta.

Ne propustite