Jagodinci na meti Barse!?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.11.2013.
18:06
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Zanimljive podatke izneo je prvi čovek Jagodine Goran Milanović, posle pobede njegove ekipe prošlog vikenda nad Slobodom. On je potvrdio da skauti Barselone, Osasune i još nekih klubova pomno prate igre i rezultate aktuelnog osvajača Kupa Srbije.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine se sve više približavaju vrhu tabele, kako se bliži kraj jesenjeg dela sezone.

Posle trijumfa nad Slobodom u nedelju, ekipa Mladena Dodića zaostaje samo tri boda za vodećim Partizanom, a osim te činjenice, u Jagodini su se u ponedeljak pohvalili i saradnjom sa nekolicinom poznatih evropskih klubova, od kojih je najatraktivnija Barselona.

To je potvrdio i predsednik Jagodine Goran Milanović, koji je izjavio da su utakmici sa Slobodom prisustvovali i glavni skaut Barselone Migel Urbano i direktor francuskog drugoligaša Lavala Žan Pjer Monro.

''Već nekoliko godina smo u kontaktu sa jednim brojem španskih klubova, od kojih je Barselona svakako najatraktivnija. Naša saradnja u narednom periodu tek treba da se učvrsti, a verujem da ćemo uspeti da ispunimo visoke standarde koje ta saradnja podrazumeva.

Glavni skaut Urbano je bio naš gost, jer postoji interesovanje Katalonaca za nekoliko igrača prvog tima, kao i fudbalere mlađih selekcija.Jasno je da na celom srpskom tržištu trenutno nema interseantnih igrača za prvi tim Barselone, ali, kao pravi veliki klub oni prate svako tržište, pa i naše'',
izjavio je Milanović.

On je dodao i da bi za početak moglo da dođe do razmene pojedinih igrača sa Barselonom ''B''.

''Imamo nekoliko interesantnih mladih igrača, a za uzvrat možemo dobiti na kaljenje nekog od fudbalera njihovog drugog tima.

Ujedno, postoji interesovanje još nekoliko klubova sa Pirinejskog poluostrva, jer nam je gost bio i direktor jedne značajne agencije iz Madrida koja se raspituje za Aleksandra Pešića, našeg napadača i člana mlade reprezentacije.

Osasuna, takođe, prati Pešića i El Monira, a francuski Laval traži rešenje na poziciji štopera, a naši defanzivci Tomić, Živanović, Ilić i Mihajlović igraju un odličnoj formi.

Osim toga u fokusu je i Miloš Lepović, dok je Osasuna zainteresovana i za Milana Milinkovića, mladog desnog beka, koji pruža sve bolje partije'',
izjavio je Milanović.

Ne propustite