Jagodinci najavljuju spektakl!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.03.2013.
18:32
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Predsednik fudbalskog kluba Jagodina Goran Milanović kazao je da su karte za derbi sa Partizanom skoro rasprodate i da se u subotu uveče očekuje spektakularna atmosfera podno Đurđevog brda.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Jagodinci su poznati kao dobri domaćini a utakmica koja se u subotu uveče igra u prestonici Pomoravlja biće nova prilika da pokažu svoje gostoprimstvo.

U grad na Belici stiže aktuelni šampion Srbije, ekipa Partizana a predsednik fudbalskog kluba Goran Milanović priznao je da u gradu vlada "vanredno stanje".

"Ovde vlada takoreći „vanredno“ stanje kada nam gostuju dva velika kluba poput Zvezde i Partizana. Mi koji živimo u Jagodini smo navikli na tako velike događaje koji zahtevaju vrhunsku organizaciju. Toj fudbalskoj euforiji je svakako doprineo ne samo prvoplasirani protivnik već i naš klub koji napreduje iz godine u godinu i koji je svojim profesionalnim načinom rada, kako prvog tima, tako i mlađih selekcija, probudio interesovanje kod ljubitelja fudbala u Srbiji" ističe Milanović.

Kako je FK Jagodina na polovini sezone otpočela saradnju sa kompanijom "Ticket line" ta firma obaveštava klub kako napreduje prodaja karata za predstojeći derbi, a napreduje sjajno.

Kapacitet stadiona u Jagodini biće ispunjen pošto je do petka popodne 80% ulaznica već prodato.

"Već je prodato osamdeset odsto ulaznica tako da će naš stadon biti ispunjen do poslednjeg mesta. Očekujem da ubuduće, ne samo kada se igra sa Zvezdom i Partizanom, već i prilikom susreta sa drugim protivnicima bude sve više gledalaca. Svi navijači su dobrodošli bilo da navijaju za Jagodinu ili su vatreni simpatizeri Partizana a svi koji dođu na stadion i koji kupe ulaznicu će uživati u spektaklu pod reflektorima. Naš grad je uvek bio 'Otvorenog srca', tako će biti i ovog puta i svakog sledećeg i ja svima želim dobrodošlicu" istakao je Milanović.

Jagodina dočekuje Partizan u okviru 18. kola Jelen Superlige a meč se igra u subotu sa početkom od 19 časova.

Ne propustite