Jagodinci "petardom" kreću put "Evrope"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.06.2012.
18:08
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine završili su mini pripreme u Bugarskoj gde su u poslednjem pripremnom meču savladali ekipu Teute iz Albanije i napravili sjajnu uvertiru za prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

"Petarda" u mreži albanskog tima dovoljno govori o tome sa koliko elana fudbaleri Jagodine privode poslednje pripreme kraju pred istorijski meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Simo Krunić iskoristio je priliku da uigra startnu jedanaestoricu za kvalifikacioni meč sa Ordabasijem u LE.

Igrači na koje Krunić računa za prvi kvalifikacioni meč u Jagodini demonstrirali su silu nad nejakom ekipom Teute postigavši svih pet golova u pobedi od (5:1).

Trostruki strelac bio je Stojković, a po jedan gol postigli su Đenić i Stojanović. Nakon pet postignutih pogodaka, Krunić je ubacio drugu postavu u igru koja je stvorila nekoliko šansi ali nije uspela da poveća rezultat.

Počasni gol za albansku ekipu postigao je Mamcaku u 65. minutu meča. Treba dodati da su fudbaleri Teute propustili priliku da postignu i drugi pogodak pošto su u 88. minutu promašili jedanaesterac.

Ekspedicija Jagodine danas se vraća iz Bugarske i u glavnom gradu pomoravskog okruga pripremaće se za susret sa Ordabasijem koji je na programu narednog četvrtka.

Ne propustite