Jagodinci pokazali čvrstinu, u OFK-u žale za šansama...

Autor: Beta Beta
nedelja 19.08.2012.
21:45
Izvor: Beta

Posle današnje minimalne pobede nad OFK Beogradom, trener Jagodine Simo Krunić istakao da njegova ekipa nije želela da rizikuje posle vodećeg gola, dok trener ''Romantičara'' Stevica Kuzmanoski naglašava da je neefikasnost glavni problem njegovog tima.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener fudbalskog kluba Jagodina Simo Krunić izjavio je danas da je njegova ekipa pobedila "jako dobrog protivnika" u utakmici u kojoj su priporitet bili bodovi.

Jagodina je na svom terenu pobedila OFK Beograd, u drugom kolu Super lige Srbije.

"Znao sam da će ova utakmica da bude teška. Mi smo pokušali u prvih pola sata da pritisnemo OFK Beograd. Međutim, oni imaju jako dobre fudbalere koji znaju da igraju. Jako teško smo došli do gola. Posle nismo hteli puno da rizikujemo, hteli smo iz kontri i polukontri da ugrozimo OFK Beograd. Prioritet su nam bili bodovi", rekao je Krunić.

Prema njegovim rečima, OFK Beogradu su nedostajali neki igrači, ali ekipa je zadržala prepoznatljiv stil igre.

"Mi smo probali da im odgovrimo, na našu sreću to nam je uspelo i pobedili smo jednog jako dobrog protivnika. Moji momci su pokazali da su čvrsta i stabilna ekipa", rekao je Krunić.

Trener OFK Beograda Stevica Kuzmanovski čestitao je Jagodini na pobedi, ali i svojim fudbalerima na tome kako su igrali.

"Mislim da smo uradili dosta stvari kako bismo postigli pozitivan rezultat. Ispostavilo se da je neefikasnost, koja je bila prisutna i u prvom kolu protiv Donjeg Srema, glavni problem. Imali smo neke situacije ispred gola Jagodine, ali izostala je agresivnost i drskost", rekao je Kuzmanovski.

On je dodao da je za klub, ali i njega kao trenera neprijatno što je izostao pozitivan rezultat u prva dva kola takmičenja.

"U današnju utakmicu ušli smo sa dosta kadrovskih problema, jer su izostali Petković i Veseljko Trivunović. Dosta mladih igrača je dobilo šansu i ispostavilo se da mogu da igraju i da možemo da računamo na njih. Odigrali su dobru utakmicu i to je pozitivan impuls", rekao je Kuzmanovski.

Ne propustite