Jagodinci se remijem oprostili od Antalije

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 19.02.2012.
12:37
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine završili su svoje planirane obaveze u Antaliji. Odigrali su poslednju utakmicu u turskom gradu i sada ostaje povratak za Srbiju. Ni toplo, ni hladno, za kraj nerešeno sa Amkarom.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Četrnaest dana trajao je boravak Jagodinaca u Antaliji. Dosta toga je urađeno, puno mečeva odigrano. Poslednji u nizu doneo je rezultatski egal sa protivnikom. Klub koji sa klupe vodi naš stručnjak, Grof Božović, odoleo je naletima Jagodinaca i na kraju je meč završen rezultatom (0:0).

Iako je meč završen bez golova, Jagodinci nemaju razloga za tugovanje. Jeste propušteno puno šansi na ovoj utakmici i prilika da se pripreme okončaju na najbolji mogući način, ali ni ovako nije loše.

Jagodina je protiv Amkara dominirala, stvorila je više prilika i samo je falilo malo više koncentracije u odsudnim momentima da bi se mreža Amkara tresla.

Jagodinci su svoje šanse ređali kao na traci, Prilike u 16., 22., 26., i 34. minutu prvog poluvremena samo su dokaz koliko je Jagodina bila dominantniji protivnik.

Đenić se najviše istakao u ekipi Jagodine ali na kraju nije uspeo da se upiše u strelce i da svom timu obezbedi pobedu.

Amkar je svoju jedinu kolosalnu priliku propustio na startu drugog dela igre a u ovoj situaciji istakao se golman Bondžulić koji je maestralnom paradom sačuvao svoju mrežu.

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

JAGODINA: Šimić, Dukić, Protić, Ilić, Živanović, Gogić, Marjanović, Kostić, Đenić, Krstić, Mudrinski

Igrali su još: Bondžulić, Nikodijević, Filipović, Vukmirović, Stojković, El Monir, Kovačević, Suma, Tomić, Milenković

AMKAR: Gerus, Mijailović, Garashchenkov, Smirnov, Mijušković, Kolomeitsev, Vasiliev, Mijić, Volkov, Ćalović, Tyukalov

Igrali su još: Danilov, Sirakov, Popov, Belorukov, Peev, Novaković, Blažić, Yakubko

Kada se sumiraju svi utisci, u Jagodini mogu da budu zadovoljni ovom utakmicom ali i čitavim tokom priprema.

Ekspedicija FK Jagodine krenuće večeras za Srbiju čarter letom u 21 čas po lokalnom vremenu. Kada stignu u Jagodinu šef stručnog štaba, Simo Krunić, "častiće" svoje pulene sa dva dana odmora na račun poslušnosti i dobrog rada u Antaliji.

Ne propustite