Jagodinci 'spakovali' ambicije i krenuli u toplije krajeve

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.01.2014.
12:50
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Jagodine otputovali su u subotu posle ponoći za Antaliju gde će u naredne dve nedelje obaviti centralni deo priprema za prolećni deo sezone.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Ekspediciju koju čine stručni štab i fudbaleri na put je ispratio predsednik kluba Goran Milanović a Mladen Dodić je put Antalije poveo 24 igrača.

To su: golmani Đuričić, Perić i Jokić, zatim igrači Damjanović, Ilić, Ivanović, Cvetković, Mitošević, Lepović, Mihajlović, Mijatović, Arsenijević, Tomić, Šušnjar, Milinković, Petričević, Đurić, Mojsilović, Pešić, Martinović, Miladinović, Filipović i Živanović.

U ekspediciji je još 10 članova stručnog štaba i dvojica predstavnika medija.

Napadač Aleksandar Pešić rekao je pred polazak da su ambicije kluba definisane već na početku priprema i da je na fudbalerima da ih ispune tokom proleća.

"Dobro smo se na terenima u Jagodini pripremili za napore koji nas čekaju u Antaliji. Kvalitetan rad i utakmice sa jakim protivnicima učiniće da nastavak prvenstva dočekamo potpuno spremni. Naše ambicije su poznate, odbrana trofeja u Kupu i visok plasman u šampionatu" rekao je Pešić.

Jagodince nakon povratka iz Turske očekuje kraći period rada u gradu na Belici a potom i prvi takmičarski meč u 2014. godini protiv Napretka u Kruševcu.

Ne propustite