Jagodinci umeli da proslave istorijski uspeh

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.05.2012.
19:00
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Uz šampanjac i trubače, a u prisustvu gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića Palme, fudbaleri jagodinskog superligaša proslavili su ovog popodneva plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, što je najveći uspeh u istoriji kluba.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Jagodini je za taj uspeh bila neophodna pobeda nad Novim Pazarom i ekipa Sima Krunića je taj zadatak i obavila na najbolji način.

Pazarci su savladani sa 1:0, pa bez obzira na ostale rezultate, Jagodina slavi fantastičan uspeh - plasman na četvrto mesto koje vodi u Evropu. 

"Ovaj uspeh je pokazatelj  dobrog rada u Jagodini. Igrači su izneli najveći teret, bili su pravi profesionalci do poslednje utakmice. Samo tako se pravi uspeh i ja im čestitam", izjavio je trener Krunić. 

Predsednik kluba Goran Milanović najavio je nove, još ambicioznije ciljeve kluba u narednom periodu.

"Ovo je kraj ciklusa koji smo započeli pre pet godina. Taj ciklus smo završili, sada nam predstoji sledećih pet godina i nadam se da ćemo igrati i Ligu šampiona", poručio je Milanović.

A slavlje je u svom stilu uveličao i gradonačelnik Dragan Marković Palma, koji je posle meča ušao sa trubačima i flašom šampanjca na teren da sa igračima proslavi ovaj veliki uspeh.

Ne propustite