Jagodincima rivali po meri

Autor: Filip Mitrović
ponedeljak 21.01.2013.
15:03
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Stručnom štabu i igračima Jagodine, poznata su imena svih svih šest protivnika,sa kojima će na megdan na pripremama u Turskoj Antaliji.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trećeplasirana ekipa JSL-a, Jagodina odigraće šest pripremnih mečeva u Antaliji, gde ekipa obavlja bazični deo priprema za nastavak sezone.

Slavko Gajin generalni sekretar kluba povodom dogovorenih utakmica kaže:

„Svi klubovi protiv kojih igramo na pripremama su dobro odigrali polusezonu u svojim ligama i plasirani su u gornjoj polovini tabele.

Pre svega mislim na ruske klubove. FC Kuban iz Krasnodar, trenutno zauzima četvrtu poziciju u Premijer ligi Rusije a FC Terek iz Groznog petu poziciju. FC Šerif iz Tiraspolja, trenutno prvoplasirani klub Moldavije, koji je poslednjih sezona izlazio i na evropsku scenu. FC Taraz, klub iz Kazakhstana vodi Ljupko Petrović proslavljeni srpski trener, a pomoćnik mu je do juče naš trener u mlađim kategorijama Dragan Đurđević.

Češki klub, FC Slovačko je trenutno osmoplasirani u njihovoj ligi, a nimalo naivna nije ni ekipa FC Pohang Stellers iz Južne Koreje trećeplasirani tim prvenstva. Moram da kažem i da svi ovi klubovi imaju zavidan broj kvalitetnih stranaca, i sigurno je da će nam biti odlična provera na pripremama u Antaliji.“- istakao je Slavko Gajin.

Raspored mečeva:

03.02.2013 god. FK „JAGODINA“ : FC „TARAZ“ Taraz, Kazakhstan

05.02.2013 god. FK „JAGODINA“ : FC „POHANG STEELERS, Južna Koreja

07.02.2013 god. FK „JAGODINA“ : FC „SLOVAČKO“ Uherske Hradište, Češka

09.02.2013 god. FK „JAGODINA“ : FC „KUBAN“ Krasnodar, Rusija

11.02.2013 god. FK „JAGODINA“ : FC „TEREK“ Grozny, Rusija

13.02.2013 god. FK „JAGODINA“ : FC „SHERIFF“ Tiraspol, Moldavija





Ne propustite