Janjić: "Ne dolazimo sa belom zastavom na Marakanu"

Autor: Beta Beta
petak 28.09.2012.
14:19
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba FK Smederevo nagalasio je da njegovi igrači neće sa belom zastavom izaći na teren Zvezdinog stadiona već da će svim silama pokušati da ostvare pozitivan rezutlat u duelu sa vicešampionom Srbije.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Trener Smedereva Aleksandar Janjić rekao je danas da će njegovi fudbaleri morati mnogo da se pomuče i oznoje da bi pružili dostojan otpor Crvenoj zvezdi u utakmici sedmog kola Superlige Srbije.

"Zvezda je svakako favorit protiv nas, oni su glavni konkurenti za titulu u prvenstvu. Moraćemo dobro da se pomučimo i oznojimo kako bismo pružili dostojan otpor tako dobroj ekipi kao što je Zvezda. Maksimalno ih poštujemo i ne bih licitirao sa time kolike su nam šanse", rekao je Janjić agenciji Beta.

Janjić je istakao da se njegova ekipa nije unapred predala pred gostovanje u Beogradu.

"Bitno nam je da odigramo dobro, da formu podignemo na još viši nivo. Ne idemo u Beograd sa belom zastavom, nismo se unapred predali. Imamo svoje ambicije koje ćemo pokušati da realizujemo, ali smo svesni da je pred nama veliki izazov", istakao je on.

Trener Smedereva je kazao da njegova ekipa ima velikih kadrovskih problema pred utakmicu sa Zvezdom.

"Bićemo oslabljeni neigranjem Omege Robertsa, to nam je jedan od problema koji nas duže vremena prati od kada se vratio sa reprezentativnih obaveza sa selekcijom Liberije", kazao je Janjić.

On je rekao da se atmosfera u klubu popravila pošto su u prošlom kolu Superlige protiv Radničkog 1923 postigli prve golove u sezoni.

"Atmosfera u ekipi je dobra, igrači dobro rade i treniraju. U prošlom kolu smo postigli prve golove u sezoni, izvukli se posle 0:1 iz teške situacije na toj utakmici i bili blizu pobede, a i u Kupu smo prošli", rekao je Janjić.

Utakmica između Crvene zvezde i Smedereva igraće se sutra u 19.00 u Beogradu.

Ne propustite